Sixty Fruits - Fine vintage furniture
Verkocht

2416 Rosewood sliding doors

Vanaf 680

Levertijd circa 3 weken 

Verkocht

Dit prachtige Rosewood sliding doors meubel geeft een warme toevoeging tot jouw badkamer of huiskamer. Hij beschikt over twee schuifdeuren en prachtige ronde gevormde handgrepen. Het meubel is ook om te toveren naar een uniek badkamermeubel.

Onze badkamermeubels worden behandeld met een speciaal product en daarmee waterafstotend gemaakt. Dat betekent niet dat het meubel waterbestendig is. Onze badkamermeubels moeten met zorg worden behandeld en ook onderhouden worden. Wilt u géén onderhoud? Dan raden wij van harte een stenen bovenblad aan. Meer informatie? Vraag het ons gerust.

Accessoires en waskommen zijn ter indicatie

Afmetingen100.00 × 44.00 × 79.00 cm

Verkocht

Een badkamermeubel van Sixty Fruits

 

Al vijf jaar houden wij ons bezig met houten badkamermeubilair. Een hele uitdaging: hout en water gaan niet goed samen. Gelukkig hebben we daar wat op gevonden en helaas is dat geheim van de smid. Maar, we vertellen je graag hoe het werkt.

Wij behandelen ieder badkamermeubel met een speciale coating waarmee we onze meubels waterafstotend maken. (niet waterbestendig) In de praktijk betekend dit dat je water best een poos op het bovenblad kan laten liggen, maar na een uur of vier/vijf ga je toch vlekken zien. 

Onderhoud is daarom altijd nodig, daarvoor helpen we je graag met passend advies. Wil je geen onderhoud? Ga dan voor een bovenblad! Dat bespaard je een hoop tijd. 

Overig

Thuisbezorgd voor €95,-

Op afspraak en verzekerd.

Meer informatie nodig?

Bel ons gerust voor alle vragen die je nog hebt.

Kom langs in de showroom

Bekijk hieronder de openingtijden.

Stel een vraag

Voor alles is een antwoord.

Raak geïnspireerd

Bekijk wat anderen deden.