Sixty Fruits - Fine vintage furniture
Verkocht

1723 Vintage Rob Parry 1611 staal jaren ’60

1,295

Vandaag besteld, mogelijk volgende week al in huis

Verkocht

Deze fauteuil is vakkkundig gestoffeerd en gerestaureerd in het meubelatelier van Rob parry originals te Arnhem. De houten delen waren oorspronkelijk verhuld in zwarte piano lak. Door de restauratie is het prachtive Ovankol hout zichtbaar geworden. Ovangkol is een fraaie, houtvrij houtsoort die op Amerikaans noten lijkt en zich goed leent voor luxe design meubels.

Rob Parry studeerde aan de Koninklijke Academie van de Beeldende Kunsten in den Haag. Na zijn afstuderen is Parry voor zichzelf begonnen. Tot 1995 ontwierp hij interieurs, meubels, stands, tentoonstellingen, sieraden, belettering en speelgoed. Daarnaast was hij dertig jaar lang verbonden als docent architectonische vormgeving aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Diverse ontwerpen van Rob Parry bevinden zich in de collectie van diverse musea waaronder het Stedelijk Museum in Amsterdam en Museum Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Meer over het Rob Parry leest u op zijn website: www.robparry.nl.

Nederland – 1950-1974
Model: 1611
Producent: Gelderland
Houtsoort: Ovankol

Rob Parry Originals is een merk van Stichting SixtyFruits.

Afmetingen85.00 × 72.00 × 85.00 cm

Verkocht

Een meubel van Sixty Fruits

 

Al zeven jaar houden wij ons bezig met vintage meubels. Door onze jaren van ervaring kunnen we ieder meubel uit de jaren 50′ en 60 restaureren met een prachtig resultaat. 

We zorgen ervoor dat ieder meubel compleet wordt gerestaureerd aan de buitenzijde. Oude lak gaat er af, vervolgens repareren we schade, halen we vlekken weg en oliën we het meubel meerdere malen om het fineer een prachtig nieuw jasje te geven. 

Kwaliteit

  • Complete restauratie buitenzijde meubel
  • Opnieuw in de olie & was.
  • Binnenzijde schoongemaakt
  • Beeldschoon resultaat

Overig

Thuisbezorgd voor €95,-

Op afspraak en verzekerd.

Meer informatie nodig?

Bel ons gerust voor alle vragen die je nog hebt.

Kom langs in de showroom

Bekijk hieronder de openingtijden.

Stel een vraag

Voor alles is een antwoord.

Raak geïnspireerd

Bekijk wat anderen deden.