Sixty Fruits - Fine vintage furniture

Werken bij Sixty Fruits

Wij hebben een hart voor mensen & vintage meubels. Waarom wij dit doen vinden we terug in onze christelijke identiteit die ons aanspoort tot Liefde voor onze medemens – in daden zichtbaar.  We zeggen niet dat we het allemaal zo goed doen – maar we houden er aan vast:

“Liefde werkt”.

 

"

Pas jij hier bij?

Wie zijn we?

Geloof

Onze drijfveer is Jezus. Wij kijken naar Hem en zijn boodschap om ons werk te kunnen doen. Simpelweg betekent dit dat we ons werk doen met een passie voor de mensen om ons heen. Zij staan centraal.

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit in alles wat we doen. Van onze dienstverlening voor de deelnemers, tot het klantencontact en zelfs onze koffie: we gaan voor excellentie. 

 

Groei

Als Geloof en Kwaliteit in orde zijn, is de groei een logisch gevolg. Dat willen we als bedrijf. People over profit.

 

Wat kan je van ons verwachten?

We zijn een fris en jong bedrijf waar je komt te werken in een leuk team met een passie voor mensen. Bij Sixty Fruits krijg je niet alleen keurige arbeidsvoorwaarden, maar word je ook uitgedaagd in je wereldbeeld. Daarnaast zijn onze bedrijfsuitjes epische gebeurtenissen.

Vacatures bij Sixty Fruits

rob parry modern colour03 01 scaled

Stagiaire Marketing/ Communicatie

Op zoek naar een leuke stageplek binnen de interieursector? Kom voor een MBO of HBO stage lekker bij ons lopen. Meestal blijven onze stagaires na hun periode plakken!

medewerker Reintegratie begeleider

Reintegratie Begeleider

Als re-integratie begeleider begeleidt je bij ons mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, dat doen we door samen vintage en design meubelen te maken.

Stagaire Social Work

Wij zoeken altijd nieuwe stagaires voor onze begeleiding. Een uitdagende plek waar je niet alleen begeleid, maar ook nog eens een vak leert!