Sixty Fruits - Fine vintage furniture

Wij zijn een sociale onderneming in Arnhem

Wij hebben een hart voor mensen en vintage meubels. Waarom wij dit doen vinden we terug in onze christelijke identiteit. We worden aangespoord tot Liefde voor onze medemens – een liefde die praktisch zichtbaar is.  We zeggen niet dat we het allemaal zo goed doen – maar er is één ding waar we houden aan vasthouden:

“Liefde werkt.”

 

"

Meer lezen over ons?

Onze drijfveren

Waarom

Wij willen samen optrekken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben zodat zij herstel vinden, zich ontwikkelen en daarmee tot bloei te komen, zodat zij hun maximale potentieel in een werk-omgeving kunnen benutten. Jezus is hierin ons voorbeeld.

Hoe

De onderneming (een stichting) is ons middel voor onze sociale en christelijke doelen. Door klantgericht en excellent te werk te gaan, door continue verbetering, creativiteit en gezonde financiële resultaten om eigen groei te financieren.

 

Wat

Wij restaureren vintage meubelen en produceren nieuwe meubelen in vintage stijl. We bieden per jaar tientallen mensen met een korte tot zeer lange afstand tot de arbeidsmarkt werk. Iedere deelnemer wordt begeleid door zorgprofessionals, die doelgericht te werk gaan.

 

Een gezellige werkplaats vol met mensen die lekker aan het werk zijn

In onze werkplaats waar we samen aan de restauratie van de meubels werken is het altijd gezellig. Het doel van deze werkzaamheden is het versterken van jouw basis. Vanuit die sterke basis zoeken we samen naar een passende vervolg stap van jouw traject.  

Wat kan jij doen bij Sixty Fruits?

sixty fruits deelnemen 2

Vrijwilliger worden

Opzoek naar een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Bij Sixty Fruits is er ruimte om die zoektocht invulling te geven. We zijn op zoek naar mensen die onze christelijke identiteit en missie waarderen en respecteren en dit samen met ons naar de deelnemers willen uitdragen. 

Untitled 1

Deelnemer worden

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je jouw afstand tot de arbeidsmarkt kan verkleinen?  Bij Sixty Fruits werken we met verschillende organisaties uit Arnhem en omgeving samen om jou als deelnemer te begeleiden. Via activerend werk en de gemeente Arnhem en omgeving kun je bij ons aan de slag.  

Werken bij Sixty Fruits

We zijn een groeiend bedrijf en hebben geregeld mooie vacatures open staan voor mensen die mee willen bouwen aan de organisatie. Kom werken bij een organisatie met een hart voor mensen en meubels.