Wij zijn een sociale onderneming in Arnhem

Wij hebben een hart voor mensen & vintage meubels. Waarom wij dit doen vinden we terug in onze christelijke identiteit die ons aanspoort tot Liefde voor onze medemens – in daden zichtbaar.  We zeggen niet dat we het allemaal zo goed doen – maar we houden er aan vast:

“Liefde werkt.”

 

"

Meer lezen over ons?

Onze drijfveren

Why

Wij willen samen optrekken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben zodat zij herstel vinden, zich ontwikkelen en daarmee tot bloei te komen, zodat zij hun maximale potentieel in een werk-omgeving kunnen benutten. Jezus is hierin ons voorbeeld.

How

De onderneming (een stichting) is ons middel voor onze sociale en christelijke doelen. Kernbegrippen zijn: klantgericht, kwaliteit/excellent willen zijn, continue verbeteren, creativiteit en gezonde financiële resultaten om eigen groei te financieren.

 

What

Wij restaureren en maken we vintage meubelen. We bieden per jaar tientallen mensen met een korte tot zeer lange afstand tot de arbeidsmarkt werk. Iedere deelnemer wordt begeleid door zorgprofessionals, die doelgericht te werk gaan. Ons doel is dat deelnemers herstel vinden, zich ontwikkelen en daarmee tot bloei te komen, zodat zij hun maximale potentieel in een werk-omgeving kunnen benutten. 

 

Een gezellige werkplaats vol met mensen die lekker aan het werk zijn

In onze werkplaats werken we samen aan onze kasten met als doel het versterken van jouw basis. Vanuit die sterke basis zoeken we samen naar een passende vervolg stap van jouw traject. En ondertussen maken we prachtige producten in een gezellige werkplaats  

Wat kan jij doen bij Sixty Fruits?

sixty fruits deelnemen 2

Vrijwilliger worden

Opzoek naar een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie? Bij Sixty Fruits is er ruimte om die zoektocht invulling te geven. We zijn op zoek naar mensen die onze christelijke identiteit en missie waarderen en respecteren en dit samen met ons naar de deelnemers willen uitdragen. 

Untitled 1

Deelnemer worden

Ben jij op zoek naar een werkplek waar je jouw afstand tot de arbeidsmarkt kan verkleinen?  Bij Sixty Fruits werken we met verschillende organisaties uit Arnhem en omgeving samen om jou als deelnemer te begeleiden. Via activerend werk en de gemeente Arnhem/omgeving kun je bij ons aan de slag.  

Werken bij Sixty Fruits

We zijn een groeiend bedrijf en hebben geregeld mooie vacatures open staan voor mensen die mee willen bouwen aan de organisatie. Kom werken bij een organisatie met een hart voor mensen en meubels.