Onze werkwijze

Onze werkwijze

Wij gaan voor vintage met kwaliteit; zoals de Engelsen het zo mooi zeggen “with TLC” – Tender Love and care. De werkbegeleiders, deelnemers en vrijwilligers denken altijd mee in het hele proces. Dit maakt dat we het mooiste resultaat kunnen behalen. We willen geen “nieuwe meubels” we willen prachtig gerestaureerde meubels. Dressoirs die weer 20 jaar mee kunnen. Blikvangers. Waar je een glimlach van op je gezicht krijgt.

Sixty Fruits & kwaliteit: 

 

· Altijd helemaal kaal – een arbeidsintensief proces van: afbeiten, ontwassen, schrapen en schuren

· Alles nalopen – ladegeleiders, hang en sluitwerk, houtreparaties

· 3x Olie & Was – het meubel wordt voorzien van 3 nieuwe olie & waslagen.
Dít proces maakt nét dat verschil: nieuwe olie/waslagen geeft het hout een frisse, glanzende uitstraling.

Aandacht voor elkaar, aandacht voor het meubel, aandacht voor u.

Zo is iedereen blij en heeft u een vintage meubel in nieuwstaat bij u thuis. U blij, wij blij.

Wat doen wij nog meer?

Speciale zoekopdrachten

“Wij zijn op zoek naar een ronde vintage eetkamertafel met een doorsnede van 120 cm” of “kunt u ook een retro dressoir vinden van 130cm lang en 60 cm hoog?” of …..

Geef het ons door en wij gaan op zoek. Soms kunnen we aangeven dat we het gezochte al binnen 1-2 maanden zullen vinden!

Ombouwen tot wastafelkast

Steeds vaker converteren wij ladekasten, commode’s en dressoirs naar badkamermeubels. Meestal in opdracht van de klant maar ook op eigen initiatief. Niet elk meubel is geschikt voor gebruik in de badkamer. Wij adviseren u graag bij de keuze van het juiste meubel. Wij leveren uw badkamermeubel met een waterafstotende coating die de naturel uitstraling van geolied hout niet aantast.

Opknappen in opdracht

Heeft u een retro meubel die u graag een nieuw leven wilt geven? Met wat foto’s en telefonisch overleg kunnen we samen inschatten wat kan en wat het ongeveer zal kosten. Wij knappen uw oude meubels op voor een mooie prijs.

Wilt u af van uw oude meubels? Wij kopen ook meubels in. Bel Bob op 0612844807 of stuur ons een mail naar verkoop@sixtyfruits.nl met duidelijke foto’s, dan krijgt u van ons een duidelijk bod!

X