Vrijwilligers

Word vrijwilliger

Heb je de mogelijkheden en de motivatie om op een manier die jou past zelfstandig aan de slag te gaan bij SixtyFruits? Dan kan dat als vrijwilliger. Vrijwilligers dragen verantwoordelijkheid voor taken zoals meubelrestauratie of meubelstoffering.

Binnen Sixty Fruits werken een aantal vrijwilligers – mensen die er bewust voor kiezen om als vrijwilliger bij ons aan de slag te gaan.

We zetten een paar redenen op een rijtje:

  • Behoefte aan zingeving
  • Behoefte aan “mooi ambachtelijk werk” – in aanvulling op b.v. kantoorwerk
  • Het leren van de Nederlandse taal – voor Ex-vluchtelingen die daarmee als het ware “stage” lopen.
  • Het hebben van zinvol werk als de arbeidsmarkt te weinig kansen biedt
  • Het opdoen van arbeidsritme (na ziekte of na werkloosheid) in een veilige omgeving
  • Vormen van stage; gericht op toekomstig werk in b.v. een sociale onderneming.

In een oriënterend gesprek horen we graag waar jouw motivatie ligt en wat voor jou belangrijk is in vrijwilligerswerk. Is je interesse gewekt? Dan nodigen we je uit om kennis te maken!

Wat verwachten wij?

Wij verwachten van een vrijwilliger een minimale inzet van 1 dagdeel per week; doch bij voorkeur 2 dagdelen per week.

 

Aanbod (arbeidsvoorwaarden)

We bieden een gezellige werksfeer in een klein bevlogen team en werkzaamheden waar je voldoening uit kunt halen. Je ontvangt reiskostenvergoeding en bent WA verzekerd. Werktijden zijn in overleg.

Ben je geïnteresseerd; neem contact met ons op!

Nu gezocht:

Vrijwilliger Meubelstoffering – 4 tot 8 uur per week

Als vrijwilliger Meubelstoffering restaureer en stoffeer je stoelen uit de jaren zestig. Met een klein team worden de stoelen grondig schoongemaakt, hersteld, geolied of gelakt. Jij bent verantwoordelijk voor het herstellen van de zitting en het vervangen van de stoffering.

Heb je kennis en ervaring met meubelstoffering? Dan ben jij misschien de vrijwilliger die we zoeken!

Overige vrijwilligers

heb jij specifieke vaardigheden rondom ICT, Fotografie, of zou je graag chauffeur willen zijn die meubels bezorgt…. Er zijn meer mogelijkheden om als vrijwilliger actief te zijn voor onze stichting.   

Vrijwilliger online marketing – Vanaf 8 uur per week

Als online marketeer houd je wekelijks de content bij van onze online advertenties en de webwinkel. Je verwerkt fotomateriaal en schrijft pakkende SEO proof teksten voor onze advertenties. Je verricht onderzoek naar de meest effectieve online platvormen waar je onze producten en onze merknaam kan promoten en integreert deze in ons uitvoeringsplan communicatie. Je schrijft informatieve content voor de website en social media platvormen en voert redactie uit op de totale marketingcommunicatie van de stichting. Je bent in staat de online marketingacties te analyseren en te optimaliseren. Met deze informatie ‘lees’ je de markt en initieer je vervolgacties.

Heb je kennis en ervaring met online marketing en loop je warm voor de doelen van onze stichting? Dan ben jij misschien de vrijwilliger die we zoeken!

X