Deelnemers

Deelnemers

Heb je door persoonlijke omstandigheden begeleiding nodig? Dan kun jij bij SixtyFruits deelnemer worden.

Deelnemers komen vaak via een zorginstelling zoals RIBW of Propersona bij ons terecht. In een veilige omgeving mag je in je eigen tempo ontdekken welke werkzaamheden binnen SixtyFruits jou passen, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • restauratie van retro dressoirs, vintage badkamermeubels etc.
  • meubelstoffering,
  • ICT en presentatie, fotografie
  • Inkoop en verkoop

 

 

Je ontmoet collega’s en zult werknemersvaardigheden ontwikkelen, zoals weten waar je goed in bent, samenwerken en het omgaan met afspraken. We vinden het vooral belangrijk dat je je thuis gaat voelen en een zinvolle dagbesteding hebt. Je krijgt een persoonlijk begeleider waar je terecht kan met vragen en die je op weg helpt met je werk. Samen met je begeleider bepaal je wat voor jou belangrijk is.

 

Oriëntatie Jijzelf, je verwijzer of een familielid kunnen contact met SixtyFruits opnemen voor een oriënterend gesprek. Tijdens dat gesprek zal de medewerker van SixtyFruits jou vragen stellen over je wensen en achtergrond en kun je je eigen vragen kwijt. Natuurlijk neem je een kijkje in de werkplaats. Als we van beide kanten de interesse en mogelijkheden hebben om het te proberen, kun je een aantal dagdelen meelopen op proef.

Intake Als de oriëntatiefase positief is verlopen, volgt er een intake gesprek met jou en je begeleider binnen SixtyFruits. Dan worden er persoonlijke doelen bepaald en afspraken gemaakt over wat je gaat doen, voor welke periode, aantal uur per week, op welke tijden en met welke begeleiding. Met de verwijzende instelling maken we op basis hiervan een overeenkomst.

De  meeste deelnemers komen in de “ontwikkelingsladder naar werk” binnen op:

  • Dagbesteding die Belevingsgericht en Arbeidsgericht is of
  • Werken aan werk fase 1: opbouwen van ritme, persoonlijke ontwikkeling, samenwerken

Wat voor jou? Neem contact met ons op.

X