• Elke vrijdag nieuw aanbod!

    Elke vrijdag nieuw aanbod!

Onze motivatie

Wij zijn gek op vintage meubelen, werken met hout en we hebben hart voor mensen.  

De achterliggende motivatie vinden wij in onze christelijke identiteit die ons aanspoort tot Liefde voor onze medemens – in daden zichtbaar.   

We zeggen niet dat we het allemaal zo goed doen – maar we houden er aan vast: “Wij willen de Liefde leren”.  

 

Waar we voor staan

Kernwaarden: Liefde voor elkaar, Geduld en Groei, zijn vertaald in zichtbare manieren van doen. We sporen elkaar aan om het goede te zien en te doen.  

Professionalisering van het begeleidings- en ontwikkelingsproces van deelnemers en vrijwilligers 

We communiceren professioneel met onze zorgpartners en betrokkenen  

We zorgen voor maatwerk en bewegen zorgpartners om “de extra mijl te gaan”  

We maken onze impact meetbaar  

We genieten van mooie vintage meubels die na zorgvuldige behandeling een tweede leven krijgen. 

 

Liefde

Al had ik grote vaardigheden en kon ik mensen in vervoering brengen, maar ken de liefde niet – ik was niets meer dan het kraken van een roestig hek.  

Al sprak ik Gods Woord met kracht, onthulde ik geheimen en kon ik de moeilijkste dingen uitleggen, al had ik geloof dat zo groot was dat ik tegen een berg kon zeggen “ga opzij” en hij ging – maar had ik de liefde niet, ik was niets.   

Al gaf ik alles wat ik had aan de armen en liet ik mijzelf verbranden als een martelaar, maar ik had niet lief – dan kwam ik nergens. Dus wat ik ook zeg, geloof of doe – ik ben failliet zonder de liefde.  

De liefde geeft nooit op. De liefde geeft meer om anderen dan om het eigen ik. De Liefde hoeft niet te hebben wat het niet heeft. De liefde stapt niet rond als een pauw en heeft geen opgezwollen kop.  Dringt zichzelf niet op aan anderen. Zegt niet altijd “ikke eerst”- Vliegt niet uit de bocht – Houdt fouten van anderen niet bij. Geniet niet als anderen ten onder gaan. Wordt blij van de waarheid. Alles verdraagt zij – Ze vertrouwt God altijd – Zoekt altijd naar het beste – Kijkt niet terug maar blijft volharden. De liefde zal nooit vergaan 

Nieuwste producten