• Elke vrijdag nieuw aanbod!

    Elke vrijdag nieuw aanbod!

Ons werk

Ons assortiment komt met veel liefde voor Deens design tot stand. We genieten van het hele proces van inkoop, restauratie, het bieden van werkbegeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt tot de verkoop aan liefhebbers van mooie vintage meubelen. Een bijzondere uitdaging gaan we met ons team niet uit de weg.

Stofferen van eetkamerstoelen

SixtyFruits stofferen

Fauteuils & Eetkamerstoelen

Stofferen is een nieuwe activiteit binnen Sixty Fruits. Het opnieuw bekleden van eetkamerstoelen en fauteuils (zittingen in leder, skai of stof) gaat ons goed af. Zodoende kunnen we nu ook regelmatig complete vintage eetkamertafel met stoelen en retro fauteuils restaureren! Genieten. 

Speciale zoekopdrachten

“Wij zijn op zoek naar een ronde vintage eetkamertafel met een doorsnede van 120 cm” of “kunt u ook een retro dressoir vinden van 130cm lang en 60 cm hoog?” of …..

Geef het ons door en wij gaan op zoek. Soms kunnen we aangeven dat we het gezochte al binnen 1-2 maanden zullen vinden!

Opknappen op maat

SixtyFruits klant

We restaureren graag oude hi-fi meubels, platenspelers. Vaker komt het voor dat klanten van een dressoir een badkamermeubel willen maken. Daar lenen onze dressoirs zich goed voor. In overleg kunnen wij het meubel aanpassen – zo kunnen we ook van composiet een wastafelblad laten maken – helaas niet goedkoop 

Opknappen in opdracht

SixtyFruits klant II

Heeft u een retro meubel die u graag een nieuw leven wilt geven? Met wat foto’s en telefonisch overleg kunnen we samen inschatten wat kan en wat het ongeveer zal kosten. “Die kast van Opa?”

Nieuwste producten